menu

Showcases

Uitgelichte producten

Shingyo B.V. – Duurzame groothandel gespecialiseerd in kleine zakjes en draagtassen

Onze geschenk zakjes en tassen liggen op voorraad en zijn direct beschikbaar om aan u verzonden te worden. Het is ons doel u een duurzaam, origineel en luxe assortiment aan te bieden waarover u altijd binnen 2 werkdagen kunt beschikken.

Met onze duurzame labels weten uw klanten dat u klaar bent voor de circulaire toekomst

Wij zijn GOTS (biologisch) gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van zakjes en draagtassen met lagere impact voor het milieu dan soortgelijke conventionele producten. Daarnaast wordt gecontroleerd of de werkomstandigheden voldoen aan de eisen zoals die in een sociaal convenant zijn opgesteld.

Ruim assortiment in kleine zakjes en stoffen draagtassen

U heeft de keuze uit diverse soorten textiel, kleuren en afmetingen. Ontdek onze biologische katoenen zakjes of katoenen draagtassen in diverse maten, welke u ook door ons kunt laten bedrukken. Daarnaast hebben we jute zakjes en linnen zakjes, of sieraden zakjes in fluweel of satijn.

Ook voor specifieke doeleinden kunt u bij ons terecht voor wijnfles zakjes of bijvoorbeeld plantenzakken.

Om eea een persoonlijk tintje te geven hebben we diverse accessoires zoals hanglabels voor kerst en pasen, decoratie linten en touw.

Tot slot leveren wij ook FSC houten kistjes welke direct af fabriek voor u op maat worden gemaakt.

Op zoek naar een representatieve manier om uw retail producten te verpakken?

Hier vindt u verrassende mogelijkheden voor uw winkel, promotionele acties voor congressen en accessoires.
Onze klanten zijn veelal afkomstig uit de cosmetica, juweliers en bijoux, catering, hotels, (web & retail) winkels, farmacie, hobby en creatieve winkels en marketing en communicatie bureaus.

Inkopen in bulk verpakking levert u groot voordeel op

Op onze website wordt groot inkopen direct beloond. Neemt u meer verpakkingseenheden tegelijkertijd af dan geniet u direct van staffelkorting tot wel 15%. Deze korting is direct zichtbaar bij ieder product waarvoor u nooit voor verrassingen komt ter staan.

Als groothandel vinden we voor de trends in de geschenk verpakkingen markt

Het hele jaar bezoeken we beurzen en trends op het gebied van cadeauverpakkingen. Onze specialiteit ligt van origine in de kleine  stoffen zakjes en stoffen draagtassen. Afgelopen jaren is daar ook een selectie aan papier en kraft zakjes, en plantenzakken en opbergmanden bijgekomen alsmede bijpassende opmaak artikelen zoals lint en hanglabels.

Zowel in voor het voor en- najaarsseizoen, alsmede feestelijke momenten zoals kerst hebben we bijpassende kleine zakjes en draagtassen.

Kleine zakjes of draagtassen bedrukken met uw logo?

Korte lijnen met onze drukkerij zorgen ervoor dat wij de voorraad kleine zakjes en stoffen draagtassen op deze website met een levertijd van 12 tot 15 werkdagen ook bedrukte met uw logo kunnen aanbieden.  De voordeligste druktechniek is onze tampondruk in één tot maximaal 4 kleuren per ontwerp met een drukoppervlak van maximaal 10x10cm. Voor grotere artikelen kunnen we ook gebruik maken van zeefdruk in één tot maximaal 4 kleuren met een druk oppervlak van 25x30cm maximaal. Voor full colour ontwerpen bedrukken we met transfer print.

Klik hier om stoffen zakjes te bedrukken of klik hier om stoffen tassen te bedrukken met uw logo.

Kwaliteit gegarandeerd of geld terug

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop via de webwinkel dan bent u beschermt dankzij ons 30 dagen retour beleid.