lang-flags Groothandel Cadeauverpakking, Geschenk Zakjes en Tassen
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 50 ex BTW
  • Klantenbeoordeling 4.74/5.00 Trustedshops
  • SSL-beveiliging betaling
  • 30 dagen recht van retour

Retourneren

Retourneren

Retourneren

Vanaf 13 juni 2014 geldt er een nieuwe Consumentenwetgeving. Onderstaand treft u een opsomming van uw belangrijkste rechten als consument:

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product, zonder opgaaf van redenen, binnen dertig (30) werkdagen na aflevering aan Shingyo te retourneren.
Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product onbeschadigd is.

De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.  Wanneer het aankoopbedrag plus de verzendkosten reeds door u zijn betaald, ontvangt u beiden gecrediteerd. Bij retourneringen betaalt u dus ten maximale 1x verzendkosten.

Wij raden u aan de zending ten alle tijden met track & trace te versturen. Uit onze ervaringen weten wij dat brievenbus post met inhoud regelmatig ”verdwijnt”. Zolang wij de zending niet retour hebben ontvangen en u heeft geen verzendbewijs, dan kunnen wij het aankoop bedrag niet terugstorten.  Met track & trace weten zoals wij als u wat de status van de zending is en kunnen we samen vermissing voorkomen.

Aanmelden retourzending

Indien u een aankoop retour wilt zending dient u eerst een mail te sturen naar info@shingyo.nl onder vermelding van uw order nummer. Vermeld optioneel de reden van retour en vermeld uw bank gegevens of Paypal e-mail adres in de mail waar het aankoop bedrag op terug gestort mag worden.

U kunt de zending retourneren naar

Shingyo
Dopheidelaan 16
6866 DM Heelsum

Zodra we de producten in goede order hebben ontvangen ontvangt u binnen 3 werkdagen het aankoop bedrag terug.