menu

L’IKE cosmetica Zijn natuurlijkheid bewijzen

L’IKE cosmetica is een Italiaans merk, dat geheel en al is ontworpen en vervaardigd door ildykosmetiklab srl, aanwezig op de Italiaanse en buitenlandse markten.

Dit merk, dankzij de jarenlange ervaring en door innovatieve technieken, heeft een breed scala aan biologische producten (AIABs), dermatologisch getest en met hoogwaardige materialen die zich richten op de functionaliteit van de activa om elk deel van de voordelen van het lichaam.

Bij het realiseren van elk product vermijden we het gebruik van chemische stoffen zoals parabenen, petrolatusen, kleurstoffen en andere schadelijke elementen voor het welzijn van de persoon, alle materialen die in strijd zijn met onze professionele ethiek. In feite wordt voor elk product de documentatie nodig die nodig is om zijn natuurlijk te bewijzen.

De L’IKE cosmetica is ook een parfum, verrijkt situaties, maakt dromen en kan een energiek of ontspannend effect hebben. De cosmetische Ike kent alle individuele geuren, die elke omgeving met deze emoties in Italiaanse stijl discreet afwijken.

Cosmetische Lijn voor de bescherming, zorg en welzijn van onze loyale metgezellen.
Hun zorg is essentieel voor een gezond leven, en dankzij onze expertise hebben we besloten de LAIKA gecertificeerde cosmetische lijn “BIO” te formuleren en te ontwerpen.

Link naar de website: www.likecosmetici.it

- Bezoek de productpagina van dit item -
  • IMG_juta22371
- Terug naar alle showcases -