menu

Wat is nou een origineel kado of persoonlijk cadeau?

Laten we eerst de spelling eens onder de loep nemen, want hoe heurt het? Is het een origineel kado of een origineel cadeau? En is het een persoonlijk kado of een persoonlijk cadeau? In het groene boekje mag het beide. Het is wel zo dat kado meer als informeel wordt beschouwt en volgens de officiële spelling cadeau wordt toegepast.

Wat is een origineel kado voor de feestdagen van 2013?

Steeds populairder worden de zogeheten persoonlijke cadeaus ofwel personal gifts. Deze cadeaus kenmerken zich doordat ze veelal met een naam of foto van de ontvanger worden voorzien. De attentiewaarde van een persoonlijk cadeau wordt enorm verhoogd wanneer de ontvanger verrast wordt met zijn eigen initialen. De gever laat daarmee echt zien dat hij of zij veel moeite heeft gedaan, om iemand een leuk geschenk te geven.

Een overzicht van persoonlijke Sinterklaas en Kerst cadeaus

zak van sinterklaas met naam

we maakten voor u een selectie met persoonlijke cadeaus die de komende maanden zullen zorgen dat u opvalt.

Effect crisis op uitgaven feestdagen

Ondanks de crisis blijven we met de feestdagen massaal leuke inkopen doen. In 2012 gaf de Nederlander gemiddeld 175 euro uit aan Sinterklaas en Kerst. De verwachting is dat ook in 2013 dit bedrag tenminste gelijk zal zijn of zelfs meer. bron: Nu.nl

Beste adressen van ons land voor persoonlijke en originele cadeaus

Eén van de in onze ogen beste winkels van Nederland voor originele cadeaus is Yoursurprise.nl. In 2013 zijn ze uitgeroepen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards. Dit is een gerenommeerde prijs waar webwinkel bedrijven op diverse criteria worden beoordeeld door zowel een vakjury als consumenten die mogen stemmen.