lang-flags Groothandel Cadeauverpakking, Geschenk Zakjes en Tassen
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 50 ex BTW
  • Klantenbeoordeling 4.74/5.00 Trustedshops
  • SSL-beveiliging betaling
  • 30 dagen recht van retour

FAQ


Veelgestelde vragen

Als er binnen een half uur nog geen bevestigingsmail in de mailbox staat dan kan er het beste even contact worden opgenomen met de helpdesk. Let op, het kan zijn dat de bevestigingsmail is blijven hangen in de ongewenste/junk mailfolder.

Het is belangrijk dat de bevestigingsemail goed doorgelezen wordt. In deze e-mail staan namelijk de gegevens die Shingyo.nl ontvangen heeft. De bestelling zal dan ook exact worden uitgevoerd aan de hand van deze gegevens. Mochten deze gegevens niet kloppen, dient er zo snel mogelijk contact te worden opgenomen met onze helpdesk.

Als een geplaatste bestelling geannuleerd of gewijzigd moet worden, kan dit door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de helpdesk. Annuleren kan slechts wanneer een cadeau nog niet in productie genomen is. De helpdesk is te bereiken via de telefoon of e-mail

Voor een optimaal resultaat hebben we een origineel vector bestand nodig als .EPS, .PSD of .Ai met lettercontouren (meeste mensen gebruiken hiervoor Illustrator).Betalen

Bestellingen bij Shingyo.nl kunnen op verschillende manieren betaald worden, zowel direct met ideal of indirect op factuur binnen 14 dagen. Bij bestelling met een logo geldt een aanbetaling van tenminste 50%.

Met iDEAL kunnen online aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekend worden. Het afrekenen geschiedt in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Als internetbankierder kan er direct gebruik gemaakt worden van iDEAL zonder dat daarvoor eerst aangemeldt dient te worden. Voordeel hierbij is dat er direct betaald kan worden met de veiligheid van normaal overboeken. Wij kunnen daarna dus gelijk beginnen met het maken van jouw bestelling!

Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Indien in het bezit van een PayPal account, is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via Paypal kan tevens met een normale creditcard betaald worden. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.

Voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren staan wij altijd open. U kunt deze mailen naar info(@)shingyo.nl of telefonisch via 024-8453968Verzenden & retour

De levertijd staat aangegeven bij het product. bij blanco producten op voorraad is de levertijd 3 a 4 werkdagen. Bij bedrukte tassen uit voorraad is de levertijd gemiddeld 2 weken na bestelling. bij maatwerk is de levertijd gemiddeld 8 weken na opdracht (met uitzondering van monsters) Tevens kunt u de verzending traceren via uw account. Wij versturen de producten met TNT of DHL.

Voor orders tot € 499 ex BTW brengen bij € 35 ex BTW verzendkosten in rekening. Daarboven wordt franco huis geleverd.